+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel PURKMISTR Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 14 recenzí

  • Personál

    85%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    93%
  • Poměr cena/kvalita

    85%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
  • mladý pár
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 27.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
95 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Aleš Dvořák

jednotlivec, 26.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Taťána

skupina přátel, 25.9.2017

Ořechov Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 24.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Poloha hotelu

  • Stale nejsou v hotelu zajisteny snidane,nutny prechod do jineho hotelu.

Personál
2
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Helena

skupina přátel, 13.8.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Úžasné místo, skvělý a velmi ochotny personál. Určeny hotel, kde je citlive sladěna historIcca budova s moderními prvky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 3.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludvik

dospělý pár, 28.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • klid a čistota

  • uzavřená restaurace na snídani, I když byl hotel plný. Smluvní restaurace La Fresca snídaně nestíhala pro všechny hosty

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 5.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Honza

dospělý pár, 12.6.2016

Nová Paka Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Čistota a ochota personálu. Bylo nám umožněno ponechat si zavazadla na pokoji až do doby, kdy jsme měli zajištěnou dopravu. Maličkost ? Ne, mohli jsme jít znovu do Podzámecké zahrady a bylo to moc hezké. Kroměříž je krásné město, pobyt tam vřele doporučuji. Ale čas víkendového pobytového balíčku, je dost krátký. Chtělo by to alespoň týden i na okolí Kroměříže.

  • Nemohu říci, že by se nám něco vysloveně nelíbílo a to je asi dobře.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

dospělý pár, 2.6.2016

Břeclav Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • U hotelu chybí parkoviště pro hosty hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Svodoba

jednotlivec, 30.4.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Nelíbí se mi,ze ihned na recepci je vam sděleno platba předem,nízká kvalita snídaně.Chaby vyber a v 9h poloprazdny stůl.O doplnění musíte prosit.Pardon,hotel teto kategorie,nechápu.Parkovani se musí platit extra,navíc si ho musíte na nám. sami vyhledat!!Hotel parking nemá!!

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Petr

jednotlivec, 31.10.2015

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Pěkný pokoj,hezké zařízení,slušná snídaně

  • V noci mě zbudil zvon z vedlejšího zámku, byly snad 4 hodiny!! Samozřejmě za to hotel nemůže, ale do rána už jsem nezabral :-(

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 16.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Iveta

dospělý pár, 24.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vynikajúci personál, krásna a čistá izba, bohaté raňajky a super poloha

  • niet čo vytknúť

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.