+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel PURKMISTR Reviews

Hotel ratings

91%
Perfect

by 11 reviews

  • Staff

    94%
  • Cleanliness

    95%
  • Equipment

    89%
  • Comfort

    91%
  • Value for money

    85%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
  • family with young children
  • young couple
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 10.9.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Helena

group of friends, 13.8.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Úžasné místo, skvělý a velmi ochotny personál. Určeny hotel, kde je citlive sladěna historIcca budova s moderními prvky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 3.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludvik

mature couple, 28.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • klid a čistota

  • uzavřená restaurace na snídani, I když byl hotel plný. Smluvní restaurace La Fresca snídaně nestíhala pro všechny hosty

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 5.11.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Honza

mature couple, 12.6.2016

Nová Paka Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Čistota a ochota personálu. Bylo nám umožněno ponechat si zavazadla na pokoji až do doby, kdy jsme měli zajištěnou dopravu. Maličkost ? Ne, mohli jsme jít znovu do Podzámecké zahrady a bylo to moc hezké. Kroměříž je krásné město, pobyt tam vřele doporučuji. Ale čas víkendového pobytového balíčku, je dost krátký. Chtělo by to alespoň týden i na okolí Kroměříže.

  • Nemohu říci, že by se nám něco vysloveně nelíbílo a to je asi dobře.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

mature couple, 2.6.2016

Břeclav Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • U hotelu chybí parkoviště pro hosty hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Svodoba

single traveler, 30.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Nelíbí se mi,ze ihned na recepci je vam sděleno platba předem,nízká kvalita snídaně.Chaby vyber a v 9h poloprazdny stůl.O doplnění musíte prosit.Pardon,hotel teto kategorie,nechápu.Parkovani se musí platit extra,navíc si ho musíte na nám. sami vyhledat!!Hotel parking nemá!!

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Petr

single traveler, 31.10.2015

Praha Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Pěkný pokoj,hezké zařízení,slušná snídaně

  • V noci mě zbudil zvon z vedlejšího zámku, byly snad 4 hodiny!! Samozřejmě za to hotel nemůže, ale do rána už jsem nezabral :-(

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 16.7.2015

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Iveta

mature couple, 24.5.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • vynikajúci personál, krásna a čistá izba, bohaté raňajky a super poloha

  • niet čo vytknúť

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.