+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel PURKMISTR Reviews

Hotel ratings

91%
Perfect

by 23 reviews

  • Staff

    89%
  • Cleanliness

    98%
  • Equipment

    88%
  • Comfort

    95%
  • Value for money

    87%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 12.10.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jozef

young couple, 2.9.2018

Kroměříž Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Snidane, čistota prostorů, ústretový přístup personalu, dobrá lokalita

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 2.9.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • prijemne prostredie poloha hotela

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Michal

family with young children, 2.9.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Boli sme veľmi spokojní a hlavne s čistotou a prístupom personálu. Rychnavsky

  • Jediné negatívum za ktoré však hotel nemôže je parkovanie!!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

young couple, 10.8.2018

Vysoké Mýto Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 7.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 28.6.2018

Litoměřice Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Dobrý den , hotel má perfektní umístění, vedle zámku na krásném náměstí, budu váš hotel určitě doporučovat a pokud budu mít znovu cestu do Kroměříže , ráda využiju vaše služby

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza Marková

mature couple, 13.5.2018

Buchlovice Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 15.4.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Nice big space rooms, big shower for couple.

  • Reconstruction in progress. I like bigger choice for breakfast.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 27.9.2017

Čeština

  • Overall rating
95 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Aleš Dvořák

single traveler, 26.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Taťána

group of friends, 25.9.2017

Ořechov Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 24.9.2017

Čeština

  • Overall rating
52 %
  • Poloha hotelu

  • Stale nejsou v hotelu zajisteny snidane,nutny prechod do jineho hotelu.

Personál
2
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Helena

group of friends, 13.8.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Úžasné místo, skvělý a velmi ochotny personál. Určeny hotel, kde je citlive sladěna historIcca budova s moderními prvky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 3.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludvik

mature couple, 28.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • klid a čistota

  • uzavřená restaurace na snídani, I když byl hotel plný. Smluvní restaurace La Fresca snídaně nestíhala pro všechny hosty

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 5.11.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Honza

mature couple, 12.6.2016

Nová Paka Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Čistota a ochota personálu. Bylo nám umožněno ponechat si zavazadla na pokoji až do doby, kdy jsme měli zajištěnou dopravu. Maličkost ? Ne, mohli jsme jít znovu do Podzámecké zahrady a bylo to moc hezké. Kroměříž je krásné město, pobyt tam vřele doporučuji. Ale čas víkendového pobytového balíčku, je dost krátký. Chtělo by to alespoň týden i na okolí Kroměříže.

  • Nemohu říci, že by se nám něco vysloveně nelíbílo a to je asi dobře.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

mature couple, 2.6.2016

Břeclav Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • U hotelu chybí parkoviště pro hosty hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Svodoba

single traveler, 30.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Nelíbí se mi,ze ihned na recepci je vam sděleno platba předem,nízká kvalita snídaně.Chaby vyber a v 9h poloprazdny stůl.O doplnění musíte prosit.Pardon,hotel teto kategorie,nechápu.Parkovani se musí platit extra,navíc si ho musíte na nám. sami vyhledat!!Hotel parking nemá!!

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6