+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel PURKMISTR Recenzje

Ocena hotelu

89%
Bardzo dobrze

by 14 reviews

  • Personel

    85%
  • Czystość

    96%
  • Wyposażenie

    86%
  • Komfort

    93%
  • Cena

    85%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • rodzina z małym dzieckiem
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
95 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Aleš Dvořák

podróżujący w pojedynkę, 26.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Taťána

grupa przyjaciół, 25.9.2017

Ořechov Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
52 %
  • Poloha hotelu

  • Stale nejsou v hotelu zajisteny snidane,nutny prechod do jineho hotelu.

Personál
2
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Helena

grupa przyjaciół, 13.8.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Úžasné místo, skvělý a velmi ochotny personál. Určeny hotel, kde je citlive sladěna historIcca budova s moderními prvky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludvik

para, 28.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • klid a čistota

  • uzavřená restaurace na snídani, I když byl hotel plný. Smluvní restaurace La Fresca snídaně nestíhala pro všechny hosty

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Honza

para, 12.6.2016

Nová Paka Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Čistota a ochota personálu. Bylo nám umožněno ponechat si zavazadla na pokoji až do doby, kdy jsme měli zajištěnou dopravu. Maličkost ? Ne, mohli jsme jít znovu do Podzámecké zahrady a bylo to moc hezké. Kroměříž je krásné město, pobyt tam vřele doporučuji. Ale čas víkendového pobytového balíčku, je dost krátký. Chtělo by to alespoň týden i na okolí Kroměříže.

  • Nemohu říci, že by se nám něco vysloveně nelíbílo a to je asi dobře.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

para, 2.6.2016

Břeclav Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • U hotelu chybí parkoviště pro hosty hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Svodoba

podróżujący w pojedynkę, 30.4.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Nelíbí se mi,ze ihned na recepci je vam sděleno platba předem,nízká kvalita snídaně.Chaby vyber a v 9h poloprazdny stůl.O doplnění musíte prosit.Pardon,hotel teto kategorie,nechápu.Parkovani se musí platit extra,navíc si ho musíte na nám. sami vyhledat!!Hotel parking nemá!!

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Petr

podróżujący w pojedynkę, 31.10.2015

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Pěkný pokoj,hezké zařízení,slušná snídaně

  • V noci mě zbudil zvon z vedlejšího zámku, byly snad 4 hodiny!! Samozřejmě za to hotel nemůže, ale do rána už jsem nezabral :-(

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 16.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Iveta

para, 24.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • vynikajúci personál, krásna a čistá izba, bohaté raňajky a super poloha

  • niet čo vytknúť

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.